Best for Sale

##Töltsd fel, add el!##

##Fotózz, videózz, készíts zenét és töltsd fel oldalunkra! Határozd meg eladni kívánt terméked árát, és nem kell mást tenned, csak hátradőlnöd és élvezned, ahogy otthonról pénzt keresel. Úgy érzed, van valamid, amit mások megvennének?## 

##Fotózz, videózz, készíts zenét!##

##Vedd elő fényképezőgépedet, kamerádat! Fotózz, videózz, készíts zenét és töltsd fel profilodban. Feltöltésed megjelenik Best for Sale galériánkban és miután moderátorunk jóváhagyta feltöltésed, az a webshopban is látható lesz és oldalunk látogatói megvásárolhatják!

Feltöltéseiddel nem csak pénzt kereshetsz, de a legjobb fotókkal, videókkal és zenékkel ajándékokat is nyerhetsz versenyeinken, és még hírnévre is szert teszel oldalunkon! Szerezz rajongó tábort magadnak egész Európából és a világból##. 

##Új és meglepő##

##Indítsd el karrieredet nálunk. Így lehetsz te a BEST és így tehetsz szert plusz jövedelemre.

Tölts fel zenét, fotót, vagy videót!##

##Mennyit kereshetsz és hogy kapod meg fizetésedet?
Te döntöd el! Határozd meg eladni kívánt terméked árát##

##és nem kell mást tenned, csak hátradőlnöd és élvezned, ahogy otthonról pénzt keresel. Kattints a megfelelő opcióra, töltsd fel eladni kívánt fotód, videód, zenéd oldalunkra, és##

##Keress pénzt otthonról könnyedén!##

##Csak egy gombnyomás és vár rád a karrier, hírnév és kereset! Amit feltöltöttél, mi eladjuk oldalunkon és értesítünk róla. Amit kerestél, profilodban megjelenik.
Profilodat hitelesítened kell bankszámla adataidat egy minimális 1.75 $-os összegű utalással. Ezzel az utalással hitelesíted banki adataidat, bankszámlaszámodat, így tudni fogjuk, hova utaljuk neked feltöltött és mások által megvásárolt fotód, videód és zenéd árát. Az oldalunkon történő termékek eladása előtt kérlek, olvasd el Felhasználási Feltételeinket!
Oszd meg barátaiddal is oldalunkat, hogy ők is kereshessenek feltöltéseikkel.##

##Best forSale felhasználói feltételei:##

-## 18. életév betöltése.
- Klubtagság
- Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi Nyilatkozat megismerése és elfogadása.
- Legalább 1 fotó feltöltése, melyet te készítettél.
- Termékeid beárazása.
- Kifizetési adatok megadása profilod egyszeri hitelesítésével##

##Feltöltök##