Best Job in Europe

Nyerd meg Te a világ
legjobb állását Európában!


Keressük Fő Mókamesterünket, Fő Fotósunkat és egy Extrém kollégát! 
A munkád az lesz, hogy járd körbe Európát, fotózz, videózz, és vezess blogot. 
Ez a világ legjobb állása!

Fő Fotós

Fő Fotós, figyelem! Mindent, amit tapasztalsz a fotóiddal és blogjaiddal mutasd meg az egész világnak!
Fizetésed
70.000$ / év
 

Fő Mókamester

Fő Mókamester módjára mutasd be Európát, ahogy mi eddig még nem láttuk! Készíts videókat, blogokat, adj tudósítást minden helyszínről!Fizetésed
110.000$ / év
 


Extrém Ember

Extrém ember! Keressük a világ legextrémebb emberét, aki minden extrém sportot és programot ki akar próbálni, aki nem fél kiugrani egy helikopterből és az új kalandok hajtják, aki mindent imád, ami extrém! 

Fizetésed
70.000$ / év
 


Vízumodat intézzük, munkaszerződést biztosítunk!

Szabályok: Olvasd el részvételi feltételeinket

és válaszd ki, hogy melyik állás a leginkább testhezálló számodra: Fő Mókamester lennél, vagy Fő Fotós, talán Extrém Ember? Töltsd ki és küldd be az alábbi űrlapot, és nyerj! Jelentkezési határidő: 2017. december 12. éjfél. Sorsolásunkat 2017.12.15-én délután 5 órakor tartjuk. Tölts fel magadról egy fotót és/vagy egy videót, mutasd meg, miért vagy Te a legmegfelelőbb az állásra. Mondd el, miért Te kapd meg a világ legjobb állásainak egyikét!

Kiket keresünk?

 Utazni vágyókat, akik fel akarják fedezni Európa minden izgalmát! Most nem csak egy, hanem több meglepő állás is vár betöltésre. 

 1. Fő Mókamester
 2. Fő Fotós
 3. Extrém Ember

Azért, hogy jól szórakozz!

A Best Job jelentkezési feltételei egyszerűek:

 1. 18. életév betöltése 2017.01.01.-ig.
 2. Más kultúrák iránti nyitottság.
 3. A jelentkezéshez nem kell, hogy idegen nyelveket beszélj.
 4. Érvényes személyi és úti okmányokkal rendelkezel.
 5. Legalább egy fotó és/vagy videó feltöltése.
 6. Rövid bemutatkozás saját nyelveden.
 7. Alapfokú műveltség

Mit várunk Tőled?

 • Mutasd be Európát úgy, ahogy még senki nem mutatta be, ahogy még senki nem látta! Mutasd be Európa hétköznapi és ünnepi oldalát! Mutasd az örömet és a zenét! 
 • Élj VIP életet, éld át a fesztiválok hangulatát! Készíts fotókat, videókat, blogokat, dolgozz együtt művészekkel és dizájnerekkel!
 • A győztes mutatja be az európai életstílust, kultúrát, ünnepeket blogok és videók formájában.
 • A legszebb hotelekben szállsz meg, a legjobb éttermekben eszel, és videóiddal, fotóiddal bemutatod azokat a helyeket, ahol éppen jársz. Egy éven át tartó szórakozás vár a nyertesre 110.000$-ért.

Pozíciók és fizetési ajánlat

 • Fő Mókamester:
  Fő Mókamester módjára mutasd be Európát, ahogy mi eddig még nem láttuk! Készíts videókat, blogokat, adj tudósítást minden helyszínről! Ebben egy videós stáb is a segítségedre lesz. Veled utazik a két másik győztes is: Fő Fotósunk, és az Extrém ember. Mi mindent megmutatunk neked, amit tenned kell! Izgalom, kaland, új élmények várnak felfedezésre egész Európában.
 • Fizetésed 110.000$ egy évre, plusz teljes ellátás!
 • Fő Fotós
 • Neked ezt kommunikálnod kell! Együtt dolgoznod művészekkel és dizájnerekkel! Mindent, amit tapasztalsz a fotóiddal és blogjaiddal mutasd meg az egész világnak! Mi mindent megtanítunk neked. Ha szerinted izgalmas képeket készítesz és meg akarod osztani másokkal, vagy megmutatnád magad, jelentkezz! A legjobb helyen leszel közöttünk!
 • Fizetésed 70.000$ egy évre, plusz teljes ellátás!
 • Extrém Ember
 • Keressük a világ legextrémebb emberét, aki minden extrém sportot és programot ki akar próbálni, aki nem fél kiugrani egy helikopterből és az új kalandok hajtják, aki mindent imád, ami extrém!
 • Fizetésed 70.000$ egy évre, plusz teljes ellátás!
 • Népszerű leszel! 
 • 4.   A szavazás menete

 • Feltöltött jelentkezésedet (videódat, képedet) galériánkban megtalálod a sorszámod alapján, melyet feltöltésedhez rendeltünk. Erről egy elektronikus üzenetet küldünk neked. Sorszámod alapján barátaid, ismerőseid, vagy bárki, akinek szimpatikus vagy, és látja galériánkat, szavazni tud rád. A meghirdetett állásokra külön számoljuk a szavazatokat! Az elődöntőbe közönségszavazatok alapján kerülsz be. Szavazni weboldalunkon lehet Galériánkban a "Vote" gomb megnyomásával. Az elődöntőbe csak 3000 jelentkező jut tovább, majd közülük az 1000 legtöbb szavazatot gyűjtött versenyző marad, akik továbbjutnak a középdöntőbe. Ne feledd, csak akkor juthatsz tovább és nyerhetsz, ha az emberek kedvelik feltöltéseidet. Menj hát biztosra! A középdöntőbe kerülő versenyzők egy éves klubtagságot kapnak ajándékba, annak minden előnyével. A középdöntős szavazás lezárásának idejét oldalunk tetején fogod látni. Az első 10 versenyző külön szponzori jutalmakban részesül, mint pl.: utazások, autónyeremény, vezető divatcégek felajánlásai. A nyertesek jöhetnek velünk az egy éven át tartó európai körútra a "Világ legjobb állása" program keretében. 

Szolgáltatás megnevezése

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia.

Szolgáltatás megnevezése

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi.

Ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit.

Ideális hely a címnek

Itt add meg az alcímet

Első szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae.

Második szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit.

Harmadik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Est laborum et dolorum fuga et harum quidem.